Ne place sa credem ca in realizarea serviciilor noastre imbinam arta cu stiinta, ceea ce ne conduce catre profesionalism si reusita. Experienta de peste 20 de ani, in acest domeniu, ne recomanda ca fiind competenti pentru realizarea celor mai reusite evenimente si celor mai gustoase mese festive.

In ultimii ani, firmele de catering au devenit din ce in ce mai numeroase, insa noi ne-am pastrat locul printre cele mai bune firme de catering din Cluj deoarece oferim servicii de catering de calitate.

Ti-am pregatit acest articol despre avantajele serviciilor de catering New Mar:

  • Mancare proaspat facuta

Toata mancarea pe care noi o livram la evenimente si nu numai, este facuta doar cu cateva ore inainte de momentul livrarii.  Ne respectam clientii si de aceea le oferim doar mancare proaspat facuta.

  • Materie prima de buna calitate

Preparatele pe care le gasiti pe site-ul nostru sunt realizate de catre noi utilizand doar materie prima de buna calitate. Gustul si savoarea mancarii pot confirma acest lucru.

  • Implicare in toate procesele: primire marfa si delivery

Ne dorim sa le facem viata mai usoara clientilor nostri si de aceea suntem implicati in toate procesele de organizare. Spuneti-ne ce va doriti, iar noi vom fi acolo cu tot ce aveti nevoie.

  • Logistica necesara 

In organizarea evenimentelor o mare problema o reprezinta logistica, insa nu si pentru noi. Serviciile noastre includ si partea logistica pentru oricate persoane aveti nevoie.

  • Tehnica si logistica noua de ultima generatie

Ne place sa fim mereu conectati la prezent si sa implementam in serviciile noastre tehnici si logistica de ultima generatie.

  • Bucatarii mobile, Camera frigorica mobila: 6 x 2,4 m

Echipamentele noastre moderne ne ajuta sa va oferim produse de calitate, in cel mai scurt timp posibil. Din echipamentul New Mar fac parte bucatarii si camera frigorifice mobile pentru o buna pastrare a mancarii.

  • Raport calitate-pret bun

Ne dorim sa ne pastram reputatia de firma de catering de incredere, care livreaza produse proaspete si de calitate la preturi avantajoase. Raportul calitate-pret este unul mai mult decat bun si reflecta respectul si dragostea fata de activitatea noastra.

Va invitam cu drag sa apelati la servicii de catering Cluj Napoca New Mar!

Comments (0)

No comments at this moment

New comment