S-a deschis oficial sezonul petrecerilor in aer liber. Asadar, ne pregatim cu forte proaspete sa concepem, impreuna cu clientii nostri, cele mai fumoase Garden Party marca New Mar.

Daca intentionezi sa organizezi o petrecere in interior, in perioada ce urmeaza, este posibil sa fie una nereusita. Motivul principal fiind faptul ca dupa o iarna lunga, toata lumea vrea sa se bucure de caldura de afara. Prin urmare, Garden Party este solutia perfecta pentru acest sezon.

Nu stii cum sa organizezi un Garden Party? Te ajutam noi!


Ti-am pregatit cativa pasi pe care trebuie sa-i urmezi in organizarea unei petreceri in aer liber:

In primul rand, alege locatia.


Verdele crud specific primaverii va fi un cadru mirific pentru sedinta foto. Toti se vor bucura de selfi-uri si poze de grup reusite. Locurile cu verdeata sunt ideale si pentru jocurile de grup, daca iti doresti o petrecere interactiva. Sfatul nostru este sa alegi o gradina cu gazon si amenajata cu mobilier specific.

In al doilea rand, alege New Mar pentru cele mai bune gustari.


Datorita experientei pe care am acumulat-o ani la rand in acest domeniu, stim exact ce ai nevoie pentru o petrecere reusita din punct de vedere culinar. Bucatarii nostri vor pune toata pasiunea si priceperea pentru gatit pentru ca tu si invitatii tai sa aveti parte de un ospat pe cinste.

De asemenea, iti putem usura organizarea petrecerii cu logistica din dotare care ne permite sa amenajam orice tip de spatiu indiferent de numarul de persoane. Va vom satisface papilele gustative cu produse din bucataria traditionala, dar si din cea internationala care vor fi servite de cei mai galanti si politicosi ospatari.

In al treile rand, trebuie sa te ocupi de ambianta.

In functie de varsta invitatilor, poti opta pentru un Dj sau pentru o formatie care sa intretina atmosfera. Daca nu exista fonduri pentru invitati speciali, atunci ai nevoie doar de un laptop, boxe si un playlist bine realizat. Nu pare un aspect important, dar poate face diferenta intre o petrecere reusita si o petrecere plictisitoare.

New Mar Catering Cluj iti vine in ajutor pentru realizarea unui Garden Party reusit.

Comments (0)

No comments at this moment

New comment