Organizarea de evenimente corporate este o activitate solicitanta si care necesita mult timp. Datorita faptului ca evenimentele corporate gazduiesc un numar mare de persoane, exista cativa pasi pe care trebuie sa-i respecti pentru ca totul sa iasa bine si pe placul tuturor.
  1. Fa-ti un plan.
Este important sa-ti notezi tot ce ai de facut pentru a nu uita nimic. In situatiile de stres, probabilitatea de a uita anumite aspect este foarte mare, de aceea este indicat sa-ti notezi lucrurile importante chiar pe parcurs pot aparea modificari. Pe langa asta, evenimentele corporate trebuie sa aiba o tematica, un program cu activitati si optional un dress code. Aceste lucruri trebuie stabilite de la inceput pentru ca organizarea sa contureze cadrul potrivit conceptului tau.
  1. Stabileste bugetul.
De la buget pleaca toate alegerile pe care urmeaza sa le faci. Prin urmare, cel mai bine ar fi sa-ti stabilesti un buget de la inceput care poate fi fix sau care poate varia. Dupa ce acesta a fost stabilit, imparte-l si noteaza-l in plan.
  1. Alege locatia.
In ceea ce priveste locatie, din nou lucreaza cu planul stabilit la inceput. In asa fel, vei gasi locatia cu ambianta perfecta si potrivita conceptului, la un pret apropiat celui stabilit si cu capacitatea si pozitionarea de care ai nevoie.
*Exista evenimente corporate care au loc direct la birou, iar in acel caz locatia e deja stabilita si tu ai scapat de o grija.
  1. Alege firma de catering.
In ceea ce priveste mancarea nu poti risca, de aceea ai nevoie servicii de calitate, profesionalism si experienta in domeniu. Aici te ajutam noi! Oferim servicii de catering special concepute pentru evenimente corporate si o experienta vasta. De asemenea, trebuie sa stabilesti daca in cadrul evenimentului vor fi persoane vegetariene sau cu anumite cerinte speciale.
  1. Creeaza activitati surpriza.
Pentru a crea o atmosfera placuta organizeaza activitati surpriza si joculete. Exista jocuri create special pentru evenimente corporate pentru a include pe toata lumea. Un joc care poate parea in prima faza banal, poate deveni motivul de distractie al tuturor si astfel nimeni nu se va plictisi.
Organizarea de evenimente corporate este o responsabilitate destul de mare, insa daca urmezi pasii si esti atent la detalii, va deveni o activitate pe care vei vrea s-o repeti.

Comments (0)

No comments at this moment

New comment